Esküvői smink

ESKÜVŐ

Azt vallom, hogy esküvői sminked akkor a legszebb, ha nem a sminkedet látják, hanem a TE szépségedet, amit kiemelünk vele. Mindegy, hogy erős, vagy visszafogott, a lényeg, hogy a magadénak érezd, Téged tükrözzön.Munkám során olyan minőségben kifogástalan termékeket használok, melyek garantáltan bírni fogják az esküvői megpróbáltatásokat másnap reggelig.

Airbrush és hagyományos technikákat is alkalmazok, a klasszikustól az extrémig, bármilyen ötleted van, várom jelentkezésed!

Amit az air brush sminkről tudni érdemes.....

Az air brush smink korunk menyasszonyainak egyik legkedveltebb és legpraktikusabb sminktechnikája.  Mivel én a sminkelést éppen a kreativitás, alkotás és a szebbnél szebb festékek használata miatt imádom leginkább, így a hagyományos és air brush technika ötvözését választottam módszeremül. Ez azt jelenti, hogy az alapozás teljes egészében air brush-al történik, míg a szem kialakítását, megformázását ecsettel és szemhéjfestékekkel végzem. Az air brush technikáról további részletekért kérlek olvasd el ezt a cikket, melyet velem készített egy korábbi kedves menyasszonyom, Molnár Szilvia. Mindent megtudsz belőle, amit az air brush sminkről tudni érdemes, ráadásul első kézből egy menyasszony tapasztalatai alapján. Az eredeti cikket itt találod: https://parpercegeszseg.blog.hu/2017/10/08/retusalt_smink_a_hollywoodi_sztarok_titka Szilvi blogjában még rengeteg más érdekességet olvashatsz, szívből ajánlom!

Kellemes olvasást kívánok!

Tökéletes HD smink – a hollywoodi sztárok titka

Extra tartós, légies, közelről is tökéletes smink

Augusztusi esküvőmhöz olyan sminket kerestem ami bírja a nagy hőséget és tényleg tartós. Elmentem két hagyományos próbasminkre is, majd a nagy nyári melegben teszteltem, de egyik sem bizonyult tökéletesnek. Ekkor ajánlották esküvői fórumokon az airbrush technológiát, amiről addig még nem is hallottam. Kipróbáltam és azóta csak áradozok róla. Az airbrush technikával készített sminkem bizonyított a nagy napon, de még mennyire. Pont a esküvőnk napján árnyékban mértek 40 fokot, ebben a hőségben készültek a szabadtéri fotók, és vette kezdetét a lakodalom. A tánc közben volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy patakokban folyik rólam a víz, biztos voltam benne, hogy az esküvői sminkem elcsúszott, elkenődött, lefolyt. Ekkor belenéztem a tükörbe, és nem akartam hinni a szememnek. Az érzet ellenére a sminkem ugyanolyan gyönyörűen fent volt az arcomon, mint amikor elkészült, és ez így maradt hajnalig. Tényleg nem akartam elhinni, ezután jártam utána, hogy mi is tulajdonképpen ez a csoda!

0010_1.jpg

Az alapozót kis festékszóróval juttatják az arcbőrre

 
 • Mi ihlette az airbrush technikát?

Az airbrush technika, mint oly sok minden Amerikában indult útjára, hiszen a digitális világ fejlődésével, a HD technika  előretörésével, elengedhetetlenné vált mindenhol a világon egy olyan sminkelés technika, amely közelről felvéve is tökéletes bőrt eredményez a színészeken, műsorvezetőkön. Ez az oka annak, hogy a legnagyobb hírcsatornák műsorvezetői mindig tökéletesen mutatnak a képernyőn! Ezt az eredményt megirigyelve lassan a hétköznapok részéve vált. Leginkább az esküvői make up terén népszerű, hiszen az egyik legbonyolultabb és legtöbb elvárásnak megfelelő smink a nagy napon kerül a hölgyek arcára. Az esküvői smink azért sem egyszerű, mert nem csupán fotókon, videón kell jól kinéznie a menyasszonynak, hanem természetes fényben is.  Akár 12 – 14 órán át bírnia kell a strapát, nem ritkán a legnagyobb hőségben.

      Ahogyan a képen is látni nem ördöngösség az airbrush-al sminkelni, 
        Niki mikor csak lehet kombinálja a hagyományos technikával!

 • Mi az airbrush sminktechnika lényege?

Az airbrush technika lényege, hogy a sminkes a folyékony állagú alapozót egy toll méretű szórópisztoly segítségével leheletvékony rétegben viszi  fel a bőrre. A különleges alapozók, melyek nem csak állagukban hanem szemcseméretükben is különböznek a hagyományos alapozóktól, bekerülnek egy szórópisztolyba.  Sűrített levegő segítségével, az apró részecskék vékony rétegben fúvókán keresztül kerülnek az arcra, dekoltázsra. Ez az alapozási technika azért szebb a hagyományos ecsetes vagy szivacsos felvitellel szemben, mert az airbrush alapozó szemcséi levegővel keveredve kerülnek fel a bőrre, így éri el az ecsetnyom nélküli retusált hatást. Ezzel az eljárással akár a teljes smink is elkészíthető, beleértve az alapozást, a pirosítást, a szem-, szemöldökfestést, de jól kombinálható a hagyományos technikákkal is például az ecsetes szemfestéssel.

555.jpg

 • Végeredmény? 

A végeredmény: tökéletesen egyenletes, szuper tartós, homogén, HD minőségű smink. Az alapozó teljesen egybeolvad a bőrrel, gyönyörű és természetes fedettséget biztosítva, mindezt maszkhatás nélkül. Ez az eljárás tökéletes megoldás arra, hogy a fotós és a videós által használt HD felvételeken gyönyörű, csillogás mentes, egyenletes sminkünk legyen.

 • Minden bőrtípusra alkalmazható?

Az airbrush alkalmas minden bőrtípus sminkelésére. A szórópisztolyba öntött festékek természetes pigmenteket tartalmaznak, nem  allergizálnak, nem tömítik el a pólusokat. Az érzékeny, száraz bőrre is kiváló, mivel vékony réteget képez, ám tökéletesen elfedi a bőrhibákat, a ráncokat nem emeli ki, hanem szépen elfedi. Egészen vékony réteg mellett erőteljes fedést készíthetünk, amit a nem tökéletes bőrű hölgyek nagyra értékelnek. Csökkenti a zsíros bőr fényét, szép matt finisht eredményez. Sőt kivágott ruha esetén alkalmas a teljes hátat, dekoltázst lefedni, ha szükséges.

ayay.jpg

 • Mennyire tartós?

Akár 18 – 24 órán át mozdulatlanul tart a tökéletesen felépített smink, anélkül, hogy kopna, elkenődne. Ami nagyon fontos könny-, és verejtékálló, nem kenődik el ezért kiválóan alkalmas  például menyasszonyi sminkek esetében, vagy különleges alkalmakra. Garantáltan még a menyasszonytánc alatt sem lehet leizzadni a gyönyörű sminket. Kitűnő választás olyan helyzetekre, amikor sokáig ki kell tartani a sminknek  például egy  hajnalig elnyúló szilveszteri bulin vagy céges rendezvényen.

Az airbrush technikával olyan makulátlan sminkek készíthetők, mintha csak élőben retusáltak volna, mindez úgy, hogy maga a smink egyáltalán nem maszkszerű.  Az új sminktechnika egyetlen hátulütője, hogy nem árt hozzá egy ügyes kezű sminkes.

Ahol Niki szívvel lélekkel elkészíti az airbrush sminket:

sl55.jpg

 

Nagy Nap

Az esküvői csomagok közül lehetőséged van kiválasztani azt az opciót, ami számodra a Nagy Napon a legideálisabb.

Természetesen egyedi ajánlat kéréseket is teljesítek. Ha elképzelésed nem passzol bele egyik csomagba sem, emailen vagy telefonon kérj egyéni ajánlatot. Az esküvői csomagokhoz görgess lejjebb!

Próbasmink és foglalás....
A próbasminkkel, illetve foglalással kapcsolatban két opciót szoktam javasolni:
Az egyik, a próbasmink nélküli foglalás: ezt akkor javaslom, ha az esküvőd még nagyon távol van, de szeretnéd, az időpontot bebiztosítani. Ebben az esetben, az időpont foglalása érdekében írunk egy szerződést, melyben foglaló kifizetésével véglegesítjük egymás között a dátumot, tehát én az esküvőd napján mindenképpen ott leszek, sminkedet elkészítem. Ezzel a megoldással elég a próbasminket elkészíteni 1-3 hónappal az esküvőd előtt, hiszen leszerződtünk, az időpont már fixálva van. A csomagot elég a későbbiekben kiválasztani, az igények kialakulásának függvényében. Ez a verzió feltételez egy megelőlegezett bizalmat irányomban, melyet az eddigi munkáim, a facebookon és honlapomon lévő képek, vélemények alapján tudsz csak eldönteni, hogy megadod-e vagy sem.
A másik lehetőség a próbasmink elkészítése utáni foglalás: Ebben az esetben azonban javasolnám a próbasmink elkészítését 2-3 héttel az első érdeklődés után, mert a nyári dátumok nagyon gyorsan betelhetnek. Ezt a választást maximálisan megértem, sőt szoktam is javasolni, hiszen így egészen biztosan tudod, hogy milyen sminket várhatsz tőlem a Nagy Napon, mire fizeted ki a foglalót. Próbasminket készíthetünk akár több alkalommal is.  A próbasminkre szánj kérlek, legalább két órát, a papírmunkával együtt.

Jegyes fotózás

Esküvőtök napján akár ajándéknak is tökéletes lehet egy eljegyzési kép rólatok! Erre az alkalomra a menyasszonynak egy szép alkalmi sminket készítek, de ez kiváló alkalom például a próbasmink elkészítésére is. A vőlegény arcát pedig korrigálom, mattítom a tökéletes végeredmény kedvéért. Ha terveztek ilyen fotózást, várom jelentkezéseteket!

Kreatív fotózások

Egyre nagyobb divatja van az Esküvői Kreatív fotózásnak. De mit is takar ez valójában?
Nézzünk egy klasszikus esküvői rendezvényt. A hagyományos szokások szerint a pár, miután elkészültek, felöltöztek, még a szertartás előtt, vagy éppen utána, elszalad – és nem véletlenül használom, a szalad kifejezést – egy fotózásra a fotóssal együtt egy helyszínre, vagy műterembe.

Olvass tovább...

A mai napig nagyon sok pár él ezzel a megoldással, de mi sminkesek ennek inkább az árnyoldalát látjuk. Az esküvő napjának időbeosztása rendkívül feszített. Ahhoz, hogy minden a tervek szerint beleférjen, nagyon pontos menetrendnek kell megfelelni, és az bizony a legritkábban sikerül. Valami gigszer mindig becsúszik, még a legapróbb részletekig összerakott tervbe is, és az ilyen csúszásoknak mindig a fotózás látja a kárát. Ami ha jól meggondoljuk, a legkevésbé szerencsés, hiszen a fotók vagy videó az egyetlen olyan emlék erről a napról, ami hosszú évek múltán is visszanézhető.
Ezért aztán egyre többen élnek a külön napra szervezett – sokszor akár hetekkel későbbi, vagy korábbi – kreatív fotózás mellett.
Nincs rohanás, kapkodás, ez a nap csak a fotózásról szól.
Sminkes szemszögből azért preferáljuk rendkívül ezt a megoldást, mert ahogy mondani szoktuk, a sminkes is bátrabban odateheti az ecsetet. Itt kifejezetten fényképre tudunk sminkelni, nem baj, ha kicsit erősebb, több az alapozó, vagy a szemhéjfesték.  A menyasszonyok is jobban hallgatnak a szakmai véleményre, nem kell attól tartani, hogy valamelyik hozzátartozó kiakad a vastag „vakolattól”.
A fotók mindig határozottabb, élénkebb sminket követelnek meg, ami a Nagy Napon a családnak, hozzátartozóknak túlzásnak tűnhet, így ott sokkal inkább lehetőség van a természetességre törekedni. A fotókon látható végeredmény azonban magáért beszél majd. A fotózást így a sminkes is végig tudja kísérni, a fotókon látható eredmény szerint tud korrigálni, ha kell. A vőlegény is bátrabban enged magára egy kis sminket tenni, mint az esküvő napján, így Ő sem menekül a sminkes ecsete elől.
Szóval, kedves menyasszonyok, ha nem féltek dacolni a hagyományokkal és van lehetőségetek még egy napra igénybe venni az esküvői szolgáltatókat, bátran vágjatok bele, a nyugalom, és a fotók formájában kézbe kapott végeredményt látva egészen biztosan nem bánjátok meg.

Esküvői csomag

ajánlatok

Egyedi ajánlat kéréséhez, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Szeretném felhívni figyelmedet a csomagajánlatok alatt található FONTOS INFORMÁCIÓK részre, ahol további részleteket olvashatsz! Köszönöm!

Alap CSOMAG

A csomag tartalma:

Próbasmink a sminkműhelyben

+ smink az esküvő napján
+ ajándék smink a vőlegénynek

25.000 Ft

/ALKALOM

Minden további személy sminkje

+7.000 Ft

Klasszikus CSOMAG

A csomag tartalma:

Próbasmink a sminkműhelyben

+ smink az esküvő napján

+1 alkalmi smink
+ vőlegény ajándék sminkje

MEGTAKARÍTÁS 500 FT!

32.500 Ft

/ALKALOM

Minden további személy sminkje

+6.500 Ft

EXTRA CSOMAG

A csomag tartalma:

Próbasmink a sminkműhelyben

+ menyasszonyi smink az esküvő napján

+ 2 alkalmi smink

+ vőlegény ajándék sminkje

MEGTAKARÍTÁS 1000 FT

39.000 Ft

/ALKALOM

Minden további személy sminkje

+6.000 Ft

FONTOS INFORMÁCIÓK: Budapesten belül 3000 Ft kiszállási díj fizetendő, ezt a csomagok NEM tartalmazzák! Útiköltséget Budapesten NEM számítok fel. Budapesten kívül az útiköltség 70ft/km.

Amennyiben vidéki helyszín esetén az útiköltség nem éri el a 3000 Ft-ot, úgy a BP-i kiszállási díj kerül felszámolásra.