Átváltoztatás

Átváltoztatás

Lélegzetelállító smink, csodálatos frizura, hozzád illő öltözék! Egy kellemes helyszín, egy jó fotós, pár szakértő sminkes, egy hozzáértő stylist, némi idő és varázsolás és máris összeáll egy olyan Nő, akire szívesen nézel majd a tükörben és még szívesebben veszed majd kezedbe a rólad, új lelked-szemed gyönyörködtető énedről készült profi fotókat.

Hiszem, hogy minden Nőben, így benned is, ott rejlik a Díva. Csak kell egy kis segítség, némi törődés, egy szakértő stáb és felszabadított pár óra, hogy előhozzuk Belőled.

Az átváltoztatás alkalmával nem csak a kezem jár, de közben ellátlak tippekkel, megosztok veled trükköket és praktikus tanácsokat adok, hogy ha kilépsz tőlem, a tanultakat otthon is alkalmazni tudd.

Az átváltoztatás során pedig nem csak egy új külsővel, de reményeim szerint megfelelő mennyiségű önbizalommal és lelki feltöltődéssel is sikerül felruházni Téged.

Mert, ahogy a divatvilág legnagyobb és legmeghatározóbb ikonja Coco Chanel mondta: „Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni”