Alkalmi smink

Party sminkek06-2

Lánybúcsú06-2

Sminkdélután06-2

ALKALMI SMINKEK

Egy jó buli, igenis megérdemel egy jó sminket! Magabiztosságot ad, sokat dob a hangulatodon, könnyebben el tudod engedni magad és kívül-belül ragyogni fogsz tőle! Elkészítem neked, csak válogass a lehetőségekből!

Party sminkek

Várlak akkor is, ha Te szervezel partit és szeretnéd a legjobb formád hozni, és akkor is, ha Te vagy a meghívott.
Lehet céges party, baráti medencés buli, vagy hivatalos, elegáns rendezvény.
Figyelembe veszem a helyszínt, a party stílusát, a dresskódot és az elképzelésedet egyaránt.
Szorít az idő? Kérésedre, helyszínre is megyek!

Lánybúcsú

Ha Te hajtod igába a fejed:

  • keress meg és készítek neked egy olyan sminket, hogy a chippendale fiú fog elolvadni a Te látványodtól és nem fordítva
  • szólj barátnőidnek és gyertek el együtt, így a lánybúcsúztató este kiegészül egy szívet lelket melengető csajos-sminkelős-szépülős programmal is

AJÁNDÉKBA FOGADJATOK EL TŐLEM EGY  POHÁR FINOM ÉDES PEZSGŐT! Így míg én kívülről alapozlak Titeket, ti belülről alapozhattok az estére!

Ha barátnőd, húgod, nővéred stb. int búcsút lányságának:

  • AJÁNDÉKNAK IS KIVÁLÓ, ha elhozod őt egy sminkelésre, így az asszonnyá válás előtt még egyszer igazán dögösnek, szexinek és vadítónak fogja érezni magát.
  • Gyertek el akár az egész társasággal, bizonyos létszám felett a MENYASSZONY SMINKJE AKÁR MÉG INGYEN IS LEHET! Ez lenne aztán az ajándék!

Ha Te a VŐLEGÉNY vagy: Kérünk, ajánld ez az oldalt szíved választottjának, és a fenti két lehetőséget még csak véletlenül se olvasd végig! Köszönöm!

Sminkdélután

Szülinapi ajándékon gondolkozol legjobb barátnőd számára? Meglepnéd anyukádat egy igazán hangulatos élménnyel?Legyen születésnap, csapatépítő buli vagy lánybúcsú… egy profi smink tanácsadással egybekötött hangulatos sminkdélután mindig nyerő ötlet! Tölts el egy csajos-lazulós-szépülős-sminkelős délutánt barátnőid és több száz színes sminkpalettánk társaságában! Miről is szól ez valójában? Téged, mint háziasszonyt és vendégeidet otthonodban (ha más helyszínt keresel, akkor akár sminkműhelyünkben) kisminkellek, ellátlak hasznos tippekkel és sminktanácsokkal, melyeket a hétköznapokban is bármikor alkalmazni tudtok! Kizárólag professzionális sminktermékekkel dolgozok, melyeket viszek magammal.. Megtetszik egy rúzs? Beleszeretsz az alapozóba? A termékbeszerzéseket is rám bízhatod! És hogy mindez mennyibe kerül?  Ha te vagy a házigazda, akkor NEKED SEMMIBE! Vendégeid számára, akik minimum 2-en legyenek, a részvételi díj Budapesten 7500Ft/fő. Ez az ár tartalmazza a tanácsadás díját, és egy gyönyörű sminket! Vidéki érdeklődés esetén az ár egy 60Ft-os utazási költséggel emelkedik/km.

CSALÁDI ALKALMAK

Születésnap, házibuli, házassági évforduló, ballagás, esküvő? Egy szép alkalmi sminkkel én is hozzá tudok járulni a sikerhez és a jó hangulathoz! Ezért imádom ezt a munkát! Ha kiemelkedően fontos családi eseményre vagy hivatalos, időben kérj időpontot egy kis szépülésre!

ÜNNEPEK SMINKJEI

Ahány ünnep, annyi külső!
Karácsonykor hódíthatunk, ezüstben, aranyban. Szilveszterkor nem kell spórolni a csillogással. A báli szezonban ruhánk stílusa, a bál jellege és személyiségünk karaktere határozza meg, hogy milyen sminkbe engedjük öltöztetni magunkat.
A halloween és a farsang ellenben teret enged a Te és a mi fantáziánknak egyaránt. Bármi lehetsz, amit kitalálsz. Jöhet egy durva arcfestés, egy véresebb maszk, némi látványos műseb, a korlátok áthághatók, a képzeletnek itt nincsenek határai. Az évnek ezt az időszakát igazán érdemes kihasználni.

Nézelődj a képek között, és gyere el hozzánk egy kis átalakításra!