Szépségedről minden esetben kizárólag professzionális termékekkel gondoskodok, mint például a Glazel Visage, Ben Nye, Kryolan, Paris Berlin, Mac, Temptu és Bácskai Emese  sminktermékei.
A sminkek elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetek a saját típusodhoz (haj, szem és bőr tónus), öltözékedhez, és az alkalomhoz illő smink elkészítésére, összehangolva a Te elképzeléseddel!
Bátran oszd meg velem saját ötleteidet. Igyekszem megtalálni a Te igényeid és az én szakmai tapasztalatom és tanácsaim közötti tökéletes egyensúlyt.
Minden munkám elkészítésénél arra törekszek, hogy mikor a tükörbe nézel, ne a sminkedet lásd, hanem ragyogó új énedet, amit igazán Magadénak érzel!

Szolgáltatásaink

Szépségedről minden esetben kizárólag professzionális termékekkel gondoskodunk, mint például a lengyel Glazel Visage, LOLA MakeUp by PERSE, Ben Nye, Kryolan, Paris Berlin, Mac sminktermékei.
A sminkek elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetünk a saját típusodhoz (haj, szem és bőr tónus), öltözékedhez, és az alkalomhoz illő smink elkészítésére, összehangolva a Te elképzeléseddel!
Nem ragaszkodunk szigorúan semmilyen konvencióhoz, bátran oszd meg velünk saját ötleteidet. Igyekszünk megtalálni a Te igényeid és a mi szakmai tapasztalatunk és tanácsunk közötti tökéletes egyensúlyt.
Minden munkánk elkészítésénél arra törekszünk, hogy mikor a tükörbe nézel, ne a sminkedet lásd, hanem ragyogó új énedet, amit igazán Magadénak érzel!