Regősné Juhász Niki | MAKEUP ARTIST,

SZEMPILLA STYLIST

Nyolc éve foglalkozom aktívan sminkeléssel. Okleveles sminkes minősítésemet a Professional Makeup Schoolban szereztem Besnyő Csilla és Fodor Melinda kezei alatt. Ekkor döbbentem rá, hogy a sminkes szakma is egy örökké tartó, folyamatos tanulási folyamat, hiszen a technikák állandóan újulnak, az anyagok fejlődnek, a trend mindig változik. Így tanulmányaimat kiegészítettem egy maszkmesteri képzéssel is Rausch Bernadett segítségével. Kisgyermek korom óta imádom a filmeket, így kitanultam a filmes sminkek trükkjeit és technikáit is az Arc és Testfestő Akadémián Murányi Orsolya útmutatásai alapján. Itt sajátítottam el az airbrush makeup és testfestés, majd az orosz aqua alapjait is, mely utóbbi a mai napig nagy szerelmeim közé tartozik.

menyasszonyok sminkjének elkészítését nevezném a fő profilomnak, és ennek tudományát a menyasszonyi sminkek mesternőjétől Bácskai Emesétől volt szerencsém elsajátítani. Emellett a kreatív sminkek állnak legközelebb szívemhez, de ha bármilyen okból vagy munka kapcsán ecsetet ragadhatok, úgy érzem hazaértem…
Családias hangulatú kis sminkműhelyemben 2012 óta fogadom, szépítem a hozzám betérő hölgyeket, legyen szó bármilyen alkalomról, esküvőről, fotózásról, szalagavatóról, divatbemutatóról, tv szereplésről vagy smink tanácsadásról.  A sminkek elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetek a saját típusodhoz (haj, szem és bőr tónus), öltözékedhez, és az alkalomhoz illő smink elkészítésére, összehangolva a Te elképzeléseddel!

Pár hónapja foglalkozom szempilla hosszabbítással, de máris a szerelmese lettem!  Okleveles pilla stylist-ként is szívesen állok rendelkezésedre, ha természetes hatású, de mégis dús szempillákat szeretnél. 1D vagy 2D szempillaépítésre is várlak szeretettel!

Bátran oszd meg velem saját ötleteidet. Igyekszem megtalálni a Te igényeid és az én szakmai tapasztalatom és tanácsaim közötti tökéletes egyensúlyt.

Minden munkám elkészítésénél arra törekszem, hogy mikor a tükörbe nézel, ne a sminkedet lásd, hanem ragyogó új énedet, amit igazán Magadénak érzel!

Miért válassz engem?

Nem vagyok jó kortes beszédekben, így inkább fogadj szeretettel pár véleményt, amit vendégeim, menyasszonyaim, modell vendégeim rólam írtak:

Kovács-Nagy Brigitta

| menyasszony

“Ha valaki egy igazán profi sminkest keres élete nagy napjára, vagy csak egy gyönyörű alkalmi sminket szeretne, ne keressen tovább, mert nagyon jó helyen jár. Tényleg, csak ajánlani tudom őket, biztos vagyok benne, hogy még jómagam is többször elmegyek hozzájuk egy-egy nagy esemény előtt egy szép sminkért, illetve a barátnőimnek is csak őket ajánlom! Hiszen megfizethető ár, kifogástalan minőség, barátságos hangulat jellemzi őket és még helyszíni kiszállást is vállalnak.
Nagyon szépen köszönöm még egyszer a munkájukat.”

Ágnes Judit Deák

| menyasszony

“Nagyon örülök, hogy Niki készítette a sminkemet a nagy napra! ) Kedves volt és türelmes, és jo volt a hangulat:) a smink tökéletes volt, és tartós, és gyönyörűséges! Az összes smink szépséges volt, amit készített! Köszönöm még egyszer! “

Tatár Judit

| menyasszony

“Köszönöm a gyönyörű, tartós sminket, melyet Niki nagy türelemmel, végtelen kedvességgel készített a Nagy Napra! Igényes munkájának köszönhetően egész nap boldogan ragyogtam!”

Juhász Orsolya

| modell

“Igazi nyugalom és profizmus egy fantasztikus csapattal! Minden, amire egy nőnek szüksége van! Fotózás után sminkben mentem haza Nikiéktől, a párom pedig megjegyezte, hogy igazán dögös kismama vagyok!”

Bognár Judit

| sminktanácsadás résztvevője

“Elsősorban tanácsra volt szükségem sminkelés terén, mivel ez a terület évekig nem volt fontos az életemben. Niki nagyon kedves, barátságos és profi hozzáállása sokat segített, hogy egyrészt ne érezzem magam hülyén tudatlanságom miatt, másrészt hogy rácsodálkozzak saját magamra, és a sminkelésben rejlő lehetőségekre. A legjobban az tetszett, hogy figyelt rám végig, nem erőltetett semmit, világosan és érthetően magyarázott, s a végén még beszerzési tanácsokkal is ellátott. Rendkívül elégedetten távoztam a szolíd nappali smink helyett a nem annyira szolíd alkalmiban…”

Stiaszni Réka

| menyasszony

Nagyon örülök, hogy megtaláltam Nikit, tökéletes sminket sikerült varázsolnia az arcomra! Nincs könnyen sminkelhető szemem, kényes a bőröm, így voltam kb 5 sminkesnél Nikin kívül, de hozzá foghatót nem találtam. Szépen dolgozik a színekkel, nagyon jól eltalálta, hogy tudta nagyítani a szememet optikailag és ráadásul airbrush technikával dolgozik, így az alapozónak sem volt túl sok hatása, plusz tartós is volt. Innentől kezdve szükségem lesz alkalmi sminkre, biztos csak hozzá megyek. Bárkinek ajánlom tiszta szívből, hiszen amellett, hogy szakmailag profi, emberileg is nagyon szimpatikus! Niki kedves, barátságos és rugalmas, ami egy ilyen szakmában elengedhetetlen.

Mata Iszály Kinga

| menyasszony

,,Leírhatatlanul gyönyörű esküvői sminket készített Niki a barátnőimnek és nekem! 🙂Köszönjük! :)”

Ádám Eszter

| menyasszony

“Még egyszer köszönöm, hogy ilyen szép sminket készítettél nekem! Mindenki dicsérte, nekem is nagyon tetszett, és hihetetlenül nagyon tartós volt,,

Fábián Fanny

| menyasszony

,,Szeretném még egyszer megköszönni neked a szuper sminket, tökéletes lett, imádtam, és végig ki is tartott”