Sminket szeretnél?

Esküvőre, buliba, rendezvényre vagy hivatalos?

ALKALMI SMINKEK

BEAUTY ÉS GLAMOUR SMINKEK

SZALAGAVATÓ

ESKÜVŐ

KREATÍV SMINKEK

Sminket szeretnél?

Esküvőre, buliba, rendezvényre vagy hivatalos?

ALKALMI ÉS PARTY SMINKEK
SZÉPSÉGLABOR
CSALÁDI ALKALMAK
SZALAGAVATÓ

ESKÜVŐ

ÜNNEPEK SMINKJEI
KREATÍV SMINKEK

ALKALMI SMINKEK

Egy jó buli, igenis megérdemel egy jó sminket! Magabiztosságot ad, sokat dob a hangulatodon, könnyebben el tudod engedni magad és kívül-belül ragyogni fogsz tőle! Elkészítem neked, csak válogass a lehetőségekből!

Party sminkek

belépő_4000

Várlak akkor is, ha Te szervezel partit és szeretnéd a legjobb formád hozni, és akkor is, ha Te vagy a meghívott.
Lehet céges party, baráti medencés buli, vagy hivatalos, elegáns rendezvény.
Figyelembe veszem a helyszínt, a party stílusát, a dresskódot és az elképzelésedet egyaránt.
Szorít az idő? Kérésedre, helyszínre is megyek!

Lánybúcsú

 18685447_120332001024043490_2028727789_nHa Te hajtod igába a fejed:

  • keress meg és készítek neked egy olyan sminket, hogy a chippendale fiú fog elolvadni a Te látványodtól és nem fordítva
  • szólj barátnőidnek és gyertek el együtt, így a lánybúcsúztató este kiegészül egy szívet lelket melengető csajos-sminkelős-szépülős programmal is

AJÁNDÉKBA FOGADJATOK EL TŐLEM EGY  POHÁR FINOM ÉDES PEZSGŐT! Így míg én kívülről alapozlak Titeket, ti belülről alapozhattok az estére!

Ha barátnőd, húgod, nővéred stb. int búcsút lányságának:

  • AJÁNDÉKNAK IS KIVÁLÓ, ha elhozod őt egy sminkelésre, így az asszonnyá válás előtt még egyszer igazán dögösnek, szexinek és vadítónak fogja érezni magát.
  • Gyertek el akár az egész társasággal, bizonyos létszám felett a MENYASSZONY SMINKJE AKÁR MÉG INGYEN IS LEHET! Ez lenne aztán az ajándék!

Ha Te a VŐLEGÉNY vagy: Kérünk, ajánld ez az oldalt szíved választottjának, és a fenti két lehetőséget még csak véletlenül se olvasd végig! Köszönöm!

Sminkdélután
15068900_572257126298013_1075313815862658766_oSzülinapi ajándékon gondolkozol legjobb barátnőd számára? Meglepnéd anyukádat egy igazán hangulatos élménnyel? Legyen születésnap, csapatépítő buli vagy lánybúcsú… egy profi smink tanácsadással egybekötött hangulatos sminkdélután mindig nyerő ötlet! Tölts el egy csajos-lazulós-szépülős-sminkelős délutánt barátnőid és több száz színes sminkpalettánk társaságában! Miről is szól ez valójában? Téged, mint háziasszonyt és vendégeidet otthonodban (ha más helyszínt keresel, akkor akár sminkműhelyünkben) kisminkellek, ellátlak hasznos tippekkel és sminktanácsokkal, melyeket a hétköznapokban is bármikor alkalmazni tudtok! Kizárólag professzionális sminktermékekkel dolgozok, melyeket viszek magammal.. Megtetszik egy rúzs? Beleszeretsz az alapozóba? A termékbeszerzéseket is rám bízhatod! És hogy mindez mennyibe kerül?  Ha te vagy a házigazda, akkor NEKED SEMMIBE! Vendégeid számára, akik minimum 2-en legyenek, a részvételi díj Budapesten 7500Ft/fő. Ez az ár tartalmazza a tanácsadás díját, és egy gyönyörű sminket! Vidéki érdeklődés esetén az ár egy 60Ft-os utazási költséggel emelkedik/km.

ÁTVÁLTOZTATÁS

brilliantmakeup_smink_glamour_fotozas_10-vLélegzetelállító smink, csodálatos frizura, hozzád illő öltözék! Egy kellemes helyszín, egy jó fotós, pár szakértő sminkes, egy hozzáértő stylist, némi idő és varázsolás és máris összeáll egy olyan Nő, akire szívesen nézel majd a tükörben és még szívesebben veszed majd kezedbe a rólad, új lelked-szemed gyönyörködtető énedről készült profi fotókat.

Hiszem, hogy minden Nőben, így benned is, ott rejlik a Díva. Csak kell egy kis segítség, némi törődés, egy szakértő stáb és felszabadított pár óra, hogy előhozzuk Belőled.

Az átváltoztatás alkalmával nem csak a kezem jár, de közben ellátlak tippekkel, megosztok veled trükköket és praktikus tanácsokat adok, hogy ha kilépsz tőlem, a tanultakat otthon is alkalmazni tudd.

Az átváltoztatás során pedig nem csak egy új külsővel, de reményeim szerint megfelelő mennyiségű önbizalommal és lelki feltöltődéssel is sikerül felruházni Téged.

Mert, ahogy a divatvilág legnagyobb és legmeghatározóbb ikonja Coco Chanel mondta: „Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni”

CSALÁDI ALKALMAK

6l6c8280-1Születésnap, házibuli, házassági évforduló, ballagás, esküvő? Egy szép alkalmi sminkkel én is hozzá tudok járulni a sikerhez és a jó hangulathoz! Ezért imádom ezt a munkát! Ha kiemelkedően fontos családi eseményre vagy hivatalos, időben kérj időpontot egy kis szépülésre!

SZALAGAVATÓ

brilliantmakeup_menyasszonyi-smink_11Szalagavatótokra vállalom sminketek elkészítését!
Szükség esetén, vagy ha sokan vagytok, ki is megyek a rendezvény helyszínére. Ügyes kezű fodrászunk frizurátokról is gondoskodik!

Próbasmink készítésére a sminkműhelyben várlak benneteket szeretettel.

Az árak attól függően változnak, hogy hányan vagytok, ezért kérjetek külön árajánlatot. Egyedi árakat az árak menüpont alatt találtok!

Keressetek bizalommal!

ESKÜVŐ

16903414_1952597611628463_1407302099913629789_oAzt vallom, hogy esküvői sminked akkor a legszebb, ha nem a sminkedet látják, hanem a TE szépségedet, amit kiemelünk vele. Mindegy, hogy erős, vagy visszafogott, a lényeg, hogy a magadénak érezd, Téged tükrözzön.Munkám során olyan minőségben kifogástalan termékeket használok, melyek garantáltan bírni fogják az esküvői megpróbáltatásokat másnap reggelig.

Airbrush és hagyományos technikákat is alkalmazok, a klasszikustól az extrémig, bármilyen ötleted van, várom jelentkezésed!

Nagy Nap

20269902_10204051664088237_1286489909_n

Az esküvői csomagok közül lehetőséged van kiválasztani azt az opciót, ami számodra a Nagy Napon a legideálisabb.

Természetesen egyedi ajánlat kéréseket is teljesítek. Ha elképzelésed nem passzol bele egyik csomagba sem, emailen vagy telefonon kérj egyéni ajánlatot.

Jegyes fotózás

20251196_10204053176966058_188625966_oEsküvőtök napján akár ajándéknak is tökéletes lehet egy eljegyzési kép rólatok! Erre az alkalomra a menyasszonynak egy szép alkalmi sminket készítek, de ez kiváló alkalom például a próbasmink elkészítésére is. A vőlegény arcát pedig korrigálom, mattítom a tökéletes végeredmény kedvéért. Ha terveztek ilyen fotózást, várom jelentkezéseteket!

Kreatív fotózások

16463847_1675587776074099_7420685814374090693_oEgyre nagyobb divatja van az Esküvői Kreatív fotózásnak. De mit is takar ez valójában?

Nézzünk egy klasszikus esküvői rendezvényt. A hagyományos szokások szerint a pár, miután elkészültek, felöltöztek, még a szertartás előtt, vagy éppen utána, elszalad – és nem véletlenül használom, a szalad kifejezést – egy fotózásra a fotóssal együtt egy helyszínre, vagy műterembe.
A mai napig nagyon sok pár él ezzel a megoldással, de mi sminkesek ennek inkább az árnyoldalát látjuk. Az esküvő napjának időbeosztása rendkívül feszített. Ahhoz, hogy minden a tervek szerint beleférjen, nagyon pontos menetrendnek kell megfelelni, és az bizony a legritkábban sikerül. Valami gigszer mindig becsúszik, még a legapróbb részletekig összerakott tervbe is, és az ilyen csúszásoknak mindig a fotózás látja a kárát. Ami ha jól meggondoljuk, a legkevésbé szerencsés, hiszen a fotók vagy videó az egyetlen olyan emlék erről a napról, ami hosszú évek múltán is visszanézhető.
Ezért aztán egyre többen élnek a külön napra szervezett – sokszor akár hetekkel későbbi, vagy korábbi – kreatív fotózás mellett.
Nincs rohanás, kapkodás, ez a nap csak a fotózásról szól.
Sminkes szemszögből azért preferáljuk rendkívül ezt a megoldást, mert ahogy mondani szoktuk, a sminkes is bátrabban odateheti az ecsetet. Itt kifejezetten fényképre tudunk sminkelni, nem baj, ha kicsit erősebb, több az alapozó, vagy a szemhéjfesték.  A menyasszonyok is jobban hallgatnak a szakmai véleményre, nem kell attól tartani, hogy valamelyik hozzátartozó kiakad a vastag „vakolattól”.
A fotók mindig határozottabb, élénkebb sminket követelnek meg, ami a Nagy Napon a családnak, hozzátartozóknak túlzásnak tűnhet, így ott sokkal inkább lehetőség van a természetességre törekedni. A fotókon látható végeredmény azonban magáért beszél majd. A fotózást így a sminkes is végig tudja kísérni, a fotókon látható eredmény szerint tud korrigálni, ha kell. A vőlegény is bátrabban enged magára egy kis sminket tenni, mint az esküvő napján, így Ő sem menekül a sminkes ecsete elől.
Szóval, kedves menyasszonyok, ha nem féltek dacolni a hagyományokkal és van lehetőségetek még egy napra igénybe venni az esküvői szolgáltatókat, bátran vágjatok bele, a nyugalom, és a fotók formájában kézbe kapott végeredményt látva egészen biztosan nem bánjátok meg.

ÜNNEPEK SMINKJEI

Ahány ünnep, annyi külső!

IMG_2844Kedves Hölgyek! A nagy készülődések közepette magunkról se feledkezzünk meg! Megérdemeljük!

Karácsonykor hódíthatunk, ezüstben, aranyban. Szilveszterkor nem kell spórolni a csillogással. A báli szezonban ruhánk stílusa, a bál jellege és személyiségünk karaktere határozza meg, hogy milyen sminkbe engedjük öltöztetni magunkat.
A halloween és a farsang ellenben teret enged a Te és a mi fantáziánknak egyaránt. Bármi lehetsz, amit kitalálsz. Jöhet egy durva arcfestés, egy véresebb maszk, némi látványos műseb, a korlátok áthághatók, a képzeletnek itt nincsenek határai. Az évnek ezt az időszakát igazán érdemes kihasználni.

Nézelődj a képek között, és gyere el hozzánk egy kis átalakításra!

KREATÍV SMINKEK

img_149Ha egy kicsit elrugaszkodnál a hétköznapitól…
Ha szeretsz kipróbálni új dolgokat…
Ha türelmes vagy…
Ha szeretnél egy nem átlagos fotósorozatot…
Ha céges rendezvényt szervezel és vinnél egy kis egyediséget, izgalmat a programba…

Vállaljuk: Kreatív, látványos sminkek, testfestések készítését, rendezvényekre, fotózásra, divatbemutatókra.